Отворен повик за учество во работилниците за актерска игра и фотографија на Beach Film Festival 2018

Работилницата за актерска игра ќе ја води Јасмина Билаловиќ, актерка (19-22 јули), додека пак ментор на  работилницата за фотографија ќе биде Зоран Шеќеров, фотограф (20-22 јули) За повеќе информации контактирајте не на…

Continue Reading
Close Menu