Отворен повик за учество во работилниците за актерска игра и фотографија на Beach Film Festival 2018

Отворен повик за учество во работилниците за актерска игра и фотографија на Beach Film Festival 2018

Работилницата за актерска игра ќе ја води Јасмина Билаловиќ, актерка (19-22 јули), додека пак ментор на  работилницата за фотографија ќе биде Зоран Шеќеров, фотограф (20-22 јули)

За повеќе информации контактирајте не на е-мајл contact@bff.mk

Close Menu